Олімпійський тиждень

2016-09-16

/Files/images/P9160609.JPG

Молодші школярі Березівського НВК були здивовані, коли на лінійку їх запросили учні 4 класу Артем Береза та Владислав Саленко, які запропонували своїм товаришам взяти участь у їх навчальному проекті «Найдорожчий скарб». Хлопці розповіли, чому найдорожчим скарбом людини вважається здоров’я. Діти слухали їх розповіді, відповідали на запитання і з’ясували, що ж треба робити, щоб бути сильним, здоровим, красивим.

Зразу ж створили дві команди: «Кошенята і Мишенята», вивчили привітання кожної команди.

А на другий день всі зібралися у спортзалі. Четвертокласники представили суддів, команди радісно привітали один одного і розпочалися цікаві ігри, конкурси. Артем і Владислав зарані приготували необхідний інвентар, розподілили між собою ролі.

/Files/images/P9160551.JPG

/Files/images/P9160562.JPG

Протягом 40 хвилин хлопчики і дівчатка були і будівельниками, і розвідниками, і рятівниками, хокеїстами, стрибунами. Вони зрозуміли, що бути здоровими їм допоможуть систематичні заняття спортом, правильне харчування, хороший настрій.

/Files/images/P9160575.JPG

/Files/images/P9160597.JPG

/Files/images/P9160599.JPG

По закінченні змагань Артем і Владислав розповіли про колишніх учнів-спортсменів нашої школи та вручили командам «золоті» і «срібні» медалі, які з любов’ю виготовили разом зі своїми батьками.

Кiлькiсть переглядiв: 172

Коментарi