Жінки в долі Тараса Шевченка

2014-03-17

Учасники літературно - музичної композиції \

Цьогорічне свято 8 Березня співпадає із відзначенням ювілею відомого всьому світу поета, генія українського народу - Тараса Григоровича Шевченка.Його ім'я в наш час є символом боротьби проти посягання на священні права людини - свободу і незалежність. А ще Шевченко був звичайною людиною. Він закохувався у жінок, вони закохувались у нього. Ким і якими були вони, жінки генія?

Напередодні жіночого свята учні спробували розповісти про деяких з них. Ведучі літературно - музичної композиції "Жінки в долі Шевченка" ознайомили присутніх із цікавими сторінками із життя Кобзаря, зокрема нагадали про перші, чисті дитячі почуття до Оксани Коваленко; знайшли нову для багатьох інформацію про відносини з княжною Варварою Рєпніною і Ганною Закревською, про щиру любов до актриси Катерини Піунової, і про останнє кохання до 19-річної наймички Ликери Полусмакової.Розповіді ведучих супроводжувалися чудовою грою аматорів сцени.

Сподіваюсь, що кожен учасник і гість свята розкрив для себе Шевченка повніше і ще раз переконався в його простоті, гуманності й геніальності.

Привітання мамам від учнів молодших класів Ведучі заходу - Яковченко Сергій і Шумейко ВікторіяЮний Шевченко з Оксаною Коваленко (Береза Віталій і Бирюк Оксана)Тарас Шевченко і княжна Варвара Рєпніна(Климась Віталій і Кочура Інна)Тарас Шевченко з актрисою Катериною Піуновою(Климась Віталій і Береза Поліна) БерезаТарас Шевченко і Ликера Полусмакова (Климась Віталій і Сай Наталія)

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi