Урок мужності

2017-02-27

/Files/images/P013.JPG

Вже багато років у Березівському навчально-виховному комплексі в лютому місяці проводиться зустріч з воїнами-інтернаціоналістами В.Ю.Кікнадзе, О.А.Недільком, В.І.Соколенком.

Цьогоріч на урок мужності завітав Василь Іванович Соколенко.

/Files/images/P008.JPG

Директор комплексу Н.І.Неділько розповіла дітям про давні події в далекому Афганістані і про трагічні події на Майдані у 2014 році, про наших мужніх воїнів-захисників в зоні АТО.

По закінченню уроку мужності всі перейшли до спортивного залу, де відбулося традиційне спортивне свято.

Розпочалося воно із демонстрації уміння учнів виконувати різні команди. Наввипередки юні спортсмени давали відповіді на питання спортивної вікторини.

А далі емоційно, весело, з великим бажанням виграти учні «підносили боєприпаси», «ходили у наступ», виконували завдання естафети «Рятівник». Нелегко було ложкою, без допомоги другої руки, перенести великі кубики в зазначене місце.

/Files/images/P053.JPG

/Files/images/P032.JPG

Максимально швидко кожна команда «намалювала» сонечко за допомогою обручів та гімнастичних палок.

З великим завзяттям хлопчики і дівчатка вчилися «літати» на «Ягусиному» транспорті – мітлі.

Гостями і учасниками свята стали дошкільнята, які створили дві команди і старанно виконували завдання естафет. А глядачі щиро із задоволенням вболівали і підтримували кожного.

Поза конкурсом кожен бажаючий міг встановити рекорд із віджимання від підлоги. Переможцем став учень 2 класу Гайдамака Нікіта (45 разів!), на другому місці - Колташов Дмитро (36 разів), а третьою була Данильченко Діана (30 разів). Саленко Владислав став рекордсменом у французькій грі «Бельбока».

На завершення свята Надія Іванівна всім учасникам вручила солодощі.

/Files/images/P057.JPG

/Files/images/P059.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi