Презентація навчальних проектів

2017-03-01

/Files/images/P1010010-1.JPG

Сьогодні в школі відбулася цікава подія. Учні 4 класу запросили всіх на презентацію навчальних проектів з природознавства.

Разом із Владиславом Саленком (4 клас) школярі подорожували просторами Південної Америки. До своєї розповіді він підготував цікаві кольорові ілюстрації, які допомагали побачити і зрозуміти, що в світі існують дерева висотою до 100 метрів, ліси, умовно поділені на три поверхи зі своїми життями – звірами-птахами, найдовші у світі гори Анди з прекрасними водоспадами і суворими вулканами, величезні піщані пустелі.

Зацікавлено діти розглядали фото найменшої у світі пташки – калібрі, найдовшої і найтовщої змії - анаконди, велике розмаїття папуг.

А ще учні дізналися, що саме з Південної Америки до нас прийшли кукурудза, картопля, помідори, напій «Кока-кола».

А Береза Артем запропонував всім подорож до найбільшого у світі острова Гренландії.

Він поділився своїми враженнями від того, що там «побачив». Майже ввесь острів покритий льодом товщиною 2000 – 3400 метрів. Саме навколо острова плаває безліч брил льоду – айсбергів.

Учні дізнались, що там люди пересуваються не на машинах, а на собачих та оленячих упряжках. Артем показав фотографії тварин – господарів цього острова, розповів, як виживають в тих суворих умовах білі ведмеді, арктичні зайці-біляки, вівцебики, полярні вовки, північні олені. Діти дізналися, що саме на цьому острові є найменший у світі парк із неповторним тваринним і рослинним світом.

/Files/images/P1010004-1.JPG

/Files/images/P1010010-3.JPG

/Files/images/P1010010-4.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi